RBECO SP. Z O.O. - Manufacturer & suppilier of biodegradable products for packaging, paper bags, shredded paper

Πολωνία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

RBECO SP. Z O.O.
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Πολωνία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα βιομηχανικών χαρτιών και χαρτιών τροφίμων με το εμπορικό σήμα Miquel y Costas & Miquel, s.a.. Θρησκευτικό χαρτί (28-70 gsm) Εκδοτικό χαρτί (28-220 gsm) Φαρμακευτικά χαρτιά (29-60 gsm) Χαρτιά μόδας (17-50 gsm) Χαρτιά εξάχνωσης (18-39 gsm) Χαρτιά τροφίμων (17-120 gsm) Χαρτιά πολυτελείας (27-240 gsm) Χαρτιά ασφαλείας (80-100 gsm)

Ζητήστε προσφορά

Πολωνία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Είμαστε παραγωγός χάρτινων σχοινιών / χάρτινων κορδονιών σε διάφορα πλάτη και χρώματα - προς το παρόν διαθέτουμε δύο χρώματα: λευκό και κραφτ. Προσφέρουμε σχοινί/χορδές σε ρολά σε διάφορα καρούλια. Τα χάρτινα σχοινιά / χάρτινα κορδόνια είναι ιδανικά για decoupage, έργα διακόσμησης σπιτιού και ανθοκομικής διακόσμησης καθώς και για συσκευασία. Έχει επίσης εφαρμογή στην παραγωγή φυτών, σε κάθε είδους δημιουργική εργασία και στη συσκευασία δυναμικού. Τα χάρτινα σχοινιά/ χάρτινες χορδές χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους, γι' αυτό και αποτελούν εξαιρετική λύση στη γεωργία. Τα χάρτινα σχοινιά/ χάρτινες χορδές κατασκευάζονται από χαρτί υψηλής ποιότητας χωρίς χημικά πρόσθετα, επομένως είναι ένα πλήρως οικολογικό προϊόν.

Ζητήστε προσφορά

Πολωνία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Η προσφορά μας περιλαμβάνει χάρτινο υλικό πλήρωσης για συσκευασίες με τη μορφή ρολού χωρίς πυρήνα, ιδανικό ως συσκευασία προστασίας για κουτιά ηλεκτρονικού εμπορίου. Πρόκειται για ένα οικολογικό, χάρτινο υλικό πλήρωσης συσκευασίας σε φυσικό, γκρι χρώμα το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά. Χαρτί με βάρος 80g. Αυτό το υλικό πλήρωσης κουτιών είναι πολύ εύκολο στη χρήση, γεμίζει με ακρίβεια το χώρο του κουτιού και προστατεύει τα προϊόντα από ζημιές κατά τη μεταφορά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποστάτης μεταξύ στρώσεων προϊόντων σε μια παλέτα ή ως χαρτί περιτυλίγματος.

Ζητήστε προσφορά

Πολωνία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Τα προϊόντα που θα ολοκληρώσουν όμορφα την αποστολή είναι οι εξατομικευμένες κορδέλες και τα οικολογικά αυτοκόλλητα για τα κουτιά. Ιδανικά για τη διακόσμηση των δώρων. Προσφέρουμε αποκλειστικές σατέν κορδέλες σε διάφορα χρώματα και πλάτη. Η σατέν κορδέλα προσθέτει κομψότητα και σας επιτρέπει να φτιάχνετε εύκολα όμορφους φιόγκους. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οικολογικά αυτοκόλλητα για κουτιά σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Η δυνατότητα εξατομίκευσης στην κορδέλα και τα οικολογικά αυτοκόλλητα τονίζει την ποιότητα της αποστολής και το κύρος της μάρκας. Μπορείτε να τοποθετήσετε το λογότυπο της εταιρείας σας, το όνομα της εταιρείας σας ή οποιαδήποτε γραφικά στα οικολογικά αυτοκόλλητα και τις σατέν κορδέλες. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να είναι σε διάφορα ματ ή γυαλιστερά φινιρίσματα. Και τα δύο προϊόντα ολοκληρώνουν ολόκληρη τη συσκευασμένη συσκευασία και αποτελούν απαραίτητο στοιχείο κάθε αποσυσκευασίας. Το πλεονέκτημα της χρήσης εξατομικευμένων οικολογικών αυτοκόλλητων στα κουτιά είναι ότι προσδίδει στον πελάτη την πρωτοτυπία της συσκευασμένης συσκευασίας, ώστε ο πελάτης να μπορεί να είναι σίγουρος ότι κανείς δεν έχει ανοίξει το κουτί μπροστά του και ότι το κουτί έχει συσκευαστεί ειδικά

Ζητήστε προσφορά
Polski Δείτε τα 14 προϊόντα English Δείτε τα 10 προϊόντα Deutsch Δείτε τα 10 προϊόντα Български Δείτε τα 10 προϊόντα Čeština Δείτε τα 10 προϊόντα Dansk Δείτε τα 10 προϊόντα Español Δείτε τα 10 προϊόντα Suomi Δείτε τα 10 προϊόντα Français Δείτε τα 10 προϊόντα Magyar Δείτε τα 10 προϊόντα Italiano Δείτε τα 10 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 10 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 10 προϊόντα Português Δείτε τα 10 προϊόντα Română Δείτε τα 10 προϊόντα Svenska Δείτε τα 10 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 10 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 10 προϊόντα

Η εταιρεία RBECO είναι Πολωνικός παραγωγός οικολογικών συστατικών συσκευασίας. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 15 χρόνια πείρας στην αγορά. Κυρίως της σκοπός είναι να φροντίσει για την ασφάλεια των συσκευασμένων προϊόντων και την αισθητική όψη, προωθώντας έτσι την εικόνα της φίρμας. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή πληρωτικών υλικών συσκευασίας από τεμαχισμένων, πτυχωτό χαρτί - υπό μορφή τεμαχισμένο χαρτιού και αποκλειστικού μεταξωτού χαρτιού συσκευασίας σε 60 χρώματα, χάρτινων κορδονιών/σχοινιών και slivv για την προστασία γυάλινων προϊόντων κατά τη μεταφορά. Η προσφορά μας περιέχει την υψηλότερη ποιότητα : - Τεμαχισμένο χαρτί πολυτελείας ZigZag, οικολογικό πληρωτικό υλικό -με καινοτομική σύνθεσης χωρίς σκόνη και ελαστικότητα. Ιδανικά για την συσκευασία δώρου, για την πλήρωση καλαθιών, προστατευτική συσκευασία για ηλ. καταστήματα, τεμαχισμένο υλικό πλήρωσης το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρωση κουτιών- Οικολογικές θήκες slivv για γυάλινα, φιάλες, προστασία κατά την μεταφορά και για αεροπορικά ταξίδια. Επίσης ιδανικά για εύθραυστα είδη, λαχανικά, καλλυντικά και λικέρ. Ανθρακικό χαρτί ιδανικό για την συσκευασία και τον διαχωρισμό προϊόντων - Χαρτί χωρίς πυρήνα για την συσκευασία προϊόντων, - Χαρτοσακούλες για τα ψώνια και την τροφοδοσία - Χάρτινος σπάγκος/ κορδόνι για την συσκευασία προϊόντων, ντεκουπάζ, ανθοπωλείο καθώς και για χρήση για χαρτοσακούλες- Κυψελοειδές χαρτί συσκευασίας για την μεταφορά εύθραυστων- ιδανικό για την προστασία τους κατά την μεταφορά - Χαρτί ανθεκτικό στα λίπη για την συσκευασία τροφίμων- στοιχεία φινιρίσματος κουτιών υπό την μορφή ταινιών και οικολογικών αυτοκόλλητων για χαρτοκούτες. Προσωποποιούμε όλα τα προϊόντα γεγονός που μας παρέχει τη δυνατότητα μιας μοναδικής εμπειρίας αποσυσκευασίας για τη μάρκα μας.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Συμμετοχή σε εκδήλωση ・ 24 Απρ 2023 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

Ladies and Gentlemen, in connection with your participation as an exhibitor in the 7th edition of the International Fair of Packaging Technology and Packaging, we would like to thank you for visiting our stand. We are very pleased that the stand prepared by us aroused great interest on your part. We would like to emphasize that the Warsaw Pack Fair was an excellent opportunity to present, among others, our latest product ZigZag Delux paper chips and meetings with our clients and partners. We would also like to invite you to the next edition next year!

Εγγραφα

Company presentation

Συνδέσεις προς τα βίντεο

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

RBECO SP. Z O.O.

Ul. Załęska 106

35-322 Rzeszów - Πολωνία

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    11 – 50
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2007
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Τρόποι πληρωμής

  • Ταχυδρομική επιταγή εξωτερικού
  • Έμβασμα μέσω Swift
  • Επιστολή ενέγγυας πίστωσης
  • Τεκμηριωμένη παράδοση
  • Τεκμηριωμένη πίστωση

Τράπεζες

  • ING Bank Śląski

Ζώνες παράδοσης

Συνθήκες παράδοσης (Διεθνείς Εμπορικοί Όροι)

Ευθύνη
  • Αγοραστής
  • Μοιρασμένη
  • Πωλητής

Δραστηριότητες της RBECO SP. Z O.O.

  • Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας
  • Χάρτινες τσάντες
  • Συσκευασία
  • μεγάλη τσάντα
  • συσκευασίες προστασίας
  • βιοαποικοδομήσιμες συσκευασίες
  • χαρτια περιτυλιγματος
  • χαρτί ανθεκτικό στο λίπος
  • συσκευασίες για φιάλες κρασιού
  • Οικολογική συσκευασία