PETAINER - Packaging with sustainability built in.

Ηνωμένο Βασίλειο

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

PETAINER
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ηνωμένο Βασίλειο

Ηνωμένο Βασίλειο

Ηνωμένο Βασίλειο

Ηνωμένο Βασίλειο

English Δείτε τα 119 προϊόντα Deutsch Δείτε τα 5 προϊόντα Български Δείτε τα 5 προϊόντα Čeština Δείτε τα 5 προϊόντα Dansk Δείτε τα 5 προϊόντα Español Δείτε τα 5 προϊόντα Suomi Δείτε τα 5 προϊόντα Français Δείτε τα 5 προϊόντα Magyar Δείτε τα 5 προϊόντα Italiano Δείτε τα 5 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 5 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 5 προϊόντα Polski Δείτε τα 5 προϊόντα Português Δείτε τα 5 προϊόντα Română Δείτε τα 5 προϊόντα Svenska Δείτε τα 5 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 5 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 5 προϊόντα

Η Petainer προσφέρει μια μεγάλη γκάμα βιώσιμων, ελαφριών λύσεων συσκευασίας από PET ώστε να σας βοηθήσει να μειώσετε το ανθρακικό σας αποτύπωμα. Κατέχουμε 35 χρόνια πείρας στον σχεδιασμό και στην κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικοί με κεντρική κυκλικότητα, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία του προϊόντος. Το παγκόσμιο δίκτυο της Petainer τεχνικών εμπειρογνωμόνων θα σας βοηθήσει σε όλα τα στάδια, από την ιδέα του προϊόντος ως την ολοκλήρωση του. Προσθέτουμε γνώση από διάφορους τομείς, παρέχοντας εμπειρογνωμοσύνη στον σχεδιασμό, δοκιμή προϊόντος και ευέλικτη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε μια υπεύθυνη παραγωγική επιχείρηση με ιστορία στην ανάπτυξη λύσεων συσκευασίας που μειώνουν την επίδραση των πελατών μας στο περιβάλλον. H Petainer κατασκευάζει δοχεία από PET, φιάλες μονής ροής, φιάλες πολλαπλής χρήσης, βαρέλια από PET και υδροψύκτες με φιάλες 5 γαλονιών. Η Petainer είναι ειδικός στην ένταξη υλικού από PET για την μείωση του άνθρακα και των πλαστικών απορριμάτων. Δύο από τους κεντρικούς μας παραγωγικούς χώρους ηλεκτροδοτούνται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα από τις δραστηριότητες μας. Μπορούμε να παρέχουμε μια περιβαλλοντολογική δήλωση προϊόντος (Environmental Product Declaration (EPD)), ένα έγγραφο που ελέγχεται και καταγράφεται ανεξάρτητα, προσφέροντας διαφανείς και συγκρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την περιβαλλοντολογική επίπτωση των προϊόντων μας (ISO 14025). Ο χώρος μας Petainer στην Lidkoping κατέκτησε το πλατινένιο μετάλλιο EcoVadis. Αυτό μας προωθεί στο 1% των κορυφαίων επιχειρήσεων.

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

PETAINER

Capital Tower

91 Waterloo Road

SE1 8RT London - Ηνωμένο Βασίλειο

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    > 500

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της PETAINER

  • Πλαστικές συσκευασίες
  • συσκευασια pet
  • πλαστικα δοχεια
  • πλαστικες φιαλες
  • κουτια απο pet
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν