Ελλάδα
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Με την ίδρυση της το 1984, η Pami είχε ως στόχο την επεξεργασία και τυποποίησητων ελληνικών ξηρών καρπών με τις πιο σύγχρονες καιτεχνολογικά ανεπτυγμένες μεθόδους. Στα μετέπειτα χρόνια της λειτουργίας της η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητες της, για συνεχή βελτίωση και επιχειρηματική αριστεία. Η εταιρία εισάγει διαρκώς στη γκάμα της νέα προϊόντα που έχουν σαν μια από τιςβασικές τους α’ ύλες κάποιο είδος ξηρού καρπού, όπως προϊόντα επάλειψης με ξηρούς καρπούς και κακάο, πραλίνες ξηρών καρπών, αμυγδαλόπαστες, προϊόντα & ύλεςζαχαροπλαστικής, κ.α. Τα προϊόντα της Pami απευθύνονται στο λιανικό εμπόριο, στα καταστήματα μαζικήςεστίασης (Horeca) καθώς και σε παραγωγικές επιχειρήσεις (βιοτεχνίες & βιομηχανίες). Ο εξωστρεφής χαρακτήρας της εταιρίας έχει ως αποτέλεσμα τα προϊόντα να προωθούνται σε πάνω από 20χώρες στην Ε.Ε., υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, Χώρες του Αραβικού Κόλπου, Αφρική καθώς και στην Ασία, με ποσοστό εξαγωγών της εταιρίας 70%.
Κατασκευαστής/ παραγωγός
38, Konstantin Karamanlis Ave.
546 39 Thessaloniki - Ελλάδα
Γαλλία
Χρησιμοποιείται ως έγχυμα σε νερό, γάλα ή ένα vegan ρόφημα για να αποκτήσει μια λεπτή, χωρίς λιπαρά γεύση κακάο.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
Το κακάο σε σκόνη είναι ένα θρεπτικό τρόφιμο που περιέχει ταυτόχρονα λίπος υψηλής θερμιδικής αξίας, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνη και θεΐνη. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
Το βούτυρο κακάο είναι το αποτέλεσμα της συμπίεσης του υγρού (ή της μάζας) κακάο υπό πολύ υψηλή πίεση. Αφού το βούτυρο κακάο συλλεχθεί σε υγρή κατάσταση, συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια των 25 κιλών και ψύχεται για να μεταφερθεί στους πελάτες μας. Το βούτυρο κακάο παραμένει στερεό σε θερμοκρασία 270C, αλλά αρχίζει να λιώνει στους 27,70C και λιώνει πλήρως στους 350C. Όταν το λικέρ κακάο συμπιέζεται, το βούτυρο κακάο βγαίνει πρώτο σε φυσική κατάσταση διατηρώντας την πλήρη γεύση του κακάο. Πραγματοποιείται περαιτέρω επεξεργασία για την παραλαβή του αποδιαμορφωμένου βουτύρου κακάο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή σοκολάτας χωρίς να επηρεάσει τη μυρωδιά και τη γεύση της σοκολάτας. Το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας είτε μόνο του είτε αναμεμειγμένο με λικέρ κακάο. Εκτός από τη χρήση σε τρόφιμα, το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και της λιπαντικής του φύσης.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
Το κακάο σε σκόνη είναι ένα θρεπτικό τρόφιμο που περιέχει ταυτόχρονα λίπος υψηλής θερμιδικής αξίας, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνη και θεΐνη. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές