OXYHTECH - INNOVAR PARA CRECER

Ισπανία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

OXYHTECH
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ισπανία

Με τον ψηφιακό μετρητή συμπίεσης OXYHTECH DIGITAL COMPRESSION TESTER είναι δυνατόν να ελέγξετε τη συμπίεση στους κυλίνδρους ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, τόσο βενζίνης όσο και ντίζελ με 2 έως 12 κυλίνδρους ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Μέσω ειδικού λογισμικού, σας επιτρέπει να ελέγχετε την απόδοση συμπίεσης των ενδοθερμικών κινητήρων απευθείας στο όχημα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΟΚΙΜΗΤΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ σάς επιτρέπει: Να επιδεικνύετε στους πελάτες σας τα αποτελέσματα των εργασιών που πραγματοποιήσατε (αποανθρακοποίηση, αλλαγή λαδιού, αλλαγή μπουζί κ.λπ.). Την κατάσταση του κινητήρα της μίζας. Την κατάσταση της μπαταρίας στο ρελαντί και υπό τάση Τον έλεγχο της ευθυγράμμισης των εμβόλων Έλεγχος της συμπίεσης κάθε εμβόλου Δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης του εκτελούμενου ελέγχου και επανεξέτασής του στο σύνολό του. ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΌ ΣΤΑΘΜΟ προσφέροντας μια αρχική διάγνωση που θα σας επιτρέψει να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Ζητήστε προσφορά

Ισπανία

Τα μηχανήματα καθαρισμού άνθρακα που διαθέτουμε χρησιμοποιούν μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαδικασία ηλεκτρόλυσης με τροφοδοσία ρεύματος (ενεργός παλμός), η οποία διαχωρίζει το οξυγόνο και το υδρογόνο από το νερό, μετατρέποντάς τα σε ένα αέριο που ονομάζεται οξυγόνο. Η υψηλή θερμογόνος δύναμη του αερίου οξυγόνου, που διοχετεύεται στον κινητήρα, δημιουργεί μια ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας καύσης, η οποία προκαλεί μια ελεγχόμενη πυρολυτική έκρηξη που καίει, αποσυνθέτει και εξαλείφει όλες τις εναποθέσεις άνθρακα που έχουν συσσωρευτεί στον κινητήρα σε μόλις 60 λεπτά. Η χρήση των μηχανημάτων μας είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κινητήρων, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα, πλοία, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, αντλίες άρδευσης κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κινητήρα ανεξάρτητα από το χρησιμοποιούμενο ορυκτό καύσιμο: ντίζελ, βενζίνη, υγραέριο, βιοντίζελ κ.λπ. Αυτό το μοντέλο παράγει 2.300 lph αερίου οξυγόνου και έχει σχεδιαστεί για κινητήρες με κυβισμό που κυμαίνεται από 100 cc έως 15.000 cc, καθώς η ποσότητα του αερίου είναι ρυθμιζόμενη ανάλογα με τις ανάγκες.

Ζητήστε προσφορά

Ισπανία

Τα καθαριστικά μας DPF έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνουν καθαρισμό και αναγέννηση των φίλτρων σωματιδίων, εξαλείφοντας το 100% του άνθρακα, της αιθάλης και της στάχτης σε χρόνο ρεκόρ. ΝΕΟ: Ευκολότερη λειτουργία με την εφαρμογή μέσω σύνδεσης WiFi. Μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Αναφορές επιδόσεων πριν και μετά, με δυνατότητα αποστολής σε πελάτες και αποθήκευσης σε μορφή PDF. Αυτό το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό των φίλτρων σωματιδίων οποιουδήποτε τύπου αυτοκινήτου ή φορτηγού, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγέννηση του DPF, εξαλείφοντας το 100% της αιθάλης και της τέφρας. Διαισθητική λειτουργία με δυνατότητες αυτόματης ρύθμισης μέσω μιας απλής οθόνης ελέγχου. Περιλαμβάνονται όλα τα είδη αξεσουάρ για να λειτουργεί σε οποιοδήποτε μοντέλο φίλτρου αυτοκινήτου.

Ζητήστε προσφορά

Ισπανία

ΝΕΟ: Ευκολότερη λειτουργία με την εφαρμογή μέσω σύνδεσης WiFi. Μπορείτε τώρα να αποθηκεύσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Αναφορές επιδόσεων πριν και μετά, με δυνατότητα αποστολής σε πελάτες και αποθήκευσης σε μορφή PDF. Αυτό το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό των φίλτρων σωματιδίων οποιουδήποτε τύπου αυτοκινήτου ή φορτηγού, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγέννηση του DPF, εξαλείφοντας το 100% της αιθάλης και της τέφρας. Διαισθητική λειτουργία με δυνατότητες αυτόματης ρύθμισης μέσω μιας απλής οθόνης ελέγχου. Περιλαμβάνονται όλα τα είδη αξεσουάρ για να λειτουργεί σε οποιοδήποτε μοντέλο φίλτρου αυτοκινήτου.

Ζητήστε προσφορά
Deutsch Δείτε τα 8 προϊόντα Български Δείτε τα 8 προϊόντα Čeština Δείτε τα 8 προϊόντα Dansk Δείτε τα 8 προϊόντα Español Δείτε τα 8 προϊόντα Suomi Δείτε τα 8 προϊόντα Français Δείτε τα 8 προϊόντα Magyar Δείτε τα 8 προϊόντα Italiano Δείτε τα 8 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 8 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 8 προϊόντα Norsk Δείτε τα 8 προϊόντα Polski Δείτε τα 8 προϊόντα Português Δείτε τα 8 προϊόντα Română Δείτε τα 8 προϊόντα Svenska Δείτε τα 8 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 8 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 8 προϊόντα

Κατασκευάζουμε και διανέμουμε εξοπλισμό για τον οικολογικό καθαρισμό κινητήρων καύσης. 'Όλα τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν λόγω της υψηλής τους ποιότητας, της μοναδικής τους τεχνολογία ανεπτυγμένη από την ίδια την εταιρεία, της αποτελεσματικότητας, της ακρίβειας, της σταθερότητας και της χαμηλής τους ενεργειακής κατανάλωσης αλλά και επειδή κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος.Τα προϊόντα μας βασίζονται στην καλύτερη τεχνολογία που εφαρμόζεται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

OXYHTECH

Polígono Industrial Noáin-Esquíroz, Calle G, Nave 3C

31191 Esparza-Navarra - Ισπανία

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10
  • Εξαγωγές ως ποσοστό (%) του κύκλου εργασιών
    80%

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2016
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας – Ελέγχουσα εταιρεία
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή

Δραστηριότητες της OXYHTECH

  • Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν