NUMERICA

Ελλάδα

Office Building Outline icon Πάροχος υπηρεσιών

NUMERICA
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Η εξειδίκευσή μας σε θέματα μισθοδοσίας θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από μία επίπονη διαδικασία. Η απόλυτη εναρμόνιση με τα θέματα εργατικής νομοθεσίας είναι απαραίτητη, εφόσον η τοπική κοινωνία στην οποία λειτουργείτε εκτιμά ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις που την τηρούν.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Στην περίπτωση που οι ανάγκες της επιχείρησής σας απαιτούν την ύπαρξη εσωτερικού οργανωμένου λογιστηρίου, είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε και να αναλάβουμε την πλήρη οργάνωση και εποπτεία του λογιστηρίου σας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την επιλογή του προσωπικού, τον σχεδιασμό των εσωτερικών διαδικασιών, τη συνεχόμενη επιμόρφωση του προσωπικού και την ανάπτυξη όλων των απαραίτητων εργαλείων για τη σωστή και ουσιαστική πληροφόρηση της διοίκησης. Ένα σωστά οργανωμένο λογιστήριο παρέχει την εγγύηση ότι η πληροφορία που θα φτάσει στη διοίκηση είναι σωστή. Η εύρυθμη λειτουργία του είναι απαραίτητη για την καταγραφή των καθημερινών συναλλαγών τής κάθε επιχείρησης και επίσης βοηθά στον προγραμματισμό και την τελική υλοποίηση όλων των επιχειρηματικών της σχεδίων για την περαιτέρω ασφαλή ανάπτυξή της. Ένα ανοργάνωτο λογιστήριο, χωρίς σωστές δομές και διαδικασίες, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Στην περίπτωση που οι ανάγκες της επιχείρησής σας δε δικαιολογούν την ύπαρξη εσωτερικού λογιστηρίου, αναλαμβάνουμε την τήρηση του λογιστηρίου σας στην έδρα σας, εφόσον η επιχείρησή σας διαθέτει το ανάλογο λογισμικό λογιστικής διαχείρισης. Στην περίπτωση που η εταιρεία σας δε διαθέτει το ανάλογο λογισμικό, αναλαμβάνουμε την τήρηση των βιβλίων (Β ή Γ κατηγορίας) στην έδρα μας. Κάθε φυσικό η νομικό πρόσωπο που ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα είναι υποχρεωμένο να τηρεί βιβλία Β ή Γ κατηγορίας σύμφωνα με τα παρακάτω: Στη Β κατηγορία εντάσσονται οι επιχειρήσεις με ακαθάριστα έσοδα μέχρι και 1.500.000 ευρώ ενώ στη Γ εντάσσονται οι επιχειρήσεις με ακαθάριστα έσοδα άνω των 1.500.000 ευρώ και υποχρεωτικά οι ΑΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το στάδιο της ίδρυσης μιας επιχείρησης είναι συχνά επίπονο και χρονοβόρο λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που τηρούν οι Δημόσιοι Οργανισμοί. Η σωστή και γρήγορη διαδικασία των ενεργειών ίδρυσης βοηθά στην επίσπευση της έναρξη εργασιών άρα και στην ταχύτερη εισροή εσόδων.

Ζητήστε προσφορά

Το λογιστικό γραφείο numerica εξειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας λογιστικών, φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, με στόχο την αρτιότερη εξυπηρέτησή τους και την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων της εποχής. Με συνέπεια και αξιοπιστία, και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα λογισμικά της αγοράς, ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της κάθε οντότητας, εταιρείας ή φυσικού προσώπου, και υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας καθοδηγήσουν προς την πιο αποδοτική λύση για εσάς ή για την εταιρεία σας.

Domain icon Πάροχος υπηρεσιών

NUMERICA

ANEXARTISIAS 3

124 61 Chaidari - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Πάροχος υπηρεσιών

Δραστηριότητες της NUMERICA

  • Λογιστικές υπηρεσίες, ορκωτοί λογιστές
  • λογιστικό γραφείο
  • λογιστής
  • οικονομικοί σύμβουλοι
  • τήρηση λογιστικών βιβλίων
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν