FIA FASHION

Ελλάδα

Warehouse icon Έμπορος χονδρικής

FIA FASHION
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Quilted long coat, wooll blouse and leather trouser. Fall Winter Collection 2023 - '24 FiA fashion made in Greece

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Long pastel green eco fur coat. Fall Winter Collection 2023 - '24 FIA fashion made in Greece.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Midi eco fur cardigan fuchsia & black pattern, sequins, pockets and zipper, with leather trouser.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Beige-gold quilted vest with handmade embroidery, golden trouser, and cotton blouse with lace details on the sleeves. Fall Winter 2023 - '24, FiA fashion made in Greece.

Ζητήστε προσφορά

Ελληνική εταιρεία χονδρικής κατασκευής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων. H FiA fashion με εμπειρία 46 χρόνων, ξεχωρίζει με επιτυχία στον τομέα του γυναικείου ενδύματος από το 1975. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία των ενδυμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συλλογές μας παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και αποτελούνται από χειροποίητα ενδύματα, ιδιαίτερα κεντήματα και ψηφιακά τυπώματα, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υφάσματα, όπως βαμβάκι 100%, οικολογικό βαμβάκι, μετάξι, βισκόζη καθώς και από υλικά διακόσμησης, στρας, τρουκς. . Οι πελάτες μας αγαπούν τη διαφορετικότητα των ενδυμάτων της FiA και γι’ αυτό φροντίζουμε να είναι διαθέσιμα σε 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο καθώς και στο εξωτερικό με παρουσία στις Βρυξέλλες, Γαλλία, Ιταλία, Αλβανία, Πορτογαλία, Ιορδανία, Αίγυπτο, Ισραήλ, Κουβέιτ και τον Λίβανο. Στη FiA καθοδηγούμαστε από την αγάπη μας για τη γυναικεία μόδα και προσπαθούμε να δημιουργούμε ρούχα που θα αγαπήσετε και θα αποτελούν μέρος της ζωής σας, κάνοντας πιο εύκολη και άνετη την καθημερινότητα σας, γεμίζοντας τις στιγμές και τις αναμνήσεις σας με αξέχαστα ρούχα και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. FiA fashion Women clothing factory, wholesale company Contact Tel: 0030 210-4828785, 210-4835058, 211-0124216 info@fiafashion.gr Showroom: Kifisos 85A, Saint Ioannis Rendis, 18233 FiA fashion, the brand with over 46 years of experience stands out for its success in the field of women’s clothing since 1975.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Νέα συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2023 - '24

Νέα συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2023 - '24

Λανσάρισμα προϊόντος ・ 14 Νοε 2023 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

FIA fashion, Ελληνική εταιρεία παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων,αποκλειστικά χονδρικής πώλησης. Με εμπειρία 47 χρόνων δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή και εμπορία ενδυμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η FiA fashion είναι ευρέως γνωστή για τις συλλογές της καθώς αποτελούνται από χειροποίητα ενδύματα, ιδιαίτερα κεντήματα, ψηφιακά τυπώματα και υψηλής ποιότητα της υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό, βισκόζη, μετάξι, δαντέλες κιπούρ, μαλλί κασμίρ και βελούδο. Ξεχωρίζει για το αξιοσημείωτο στυλ της, τις ιδιαίτερες γραμμές σε μοντέρνα σχέδια αλλά και oversize μεγέθη για τα juicy κορίτσια. Για την κάθε σεζόν η FiA fashion διαθέτει μεγάλη γκάμα συλλογής, όπου αποτελείτε απο 600 εώς 800 οδηγούς, με αδιαπραγμάτευτη πάντα την ποιότητα που την διακρίνει σε κάθε της ρούχο. Όλες οι συλλογές σχεδιάζονται κατασκευάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : (0030) 210 48 28 785 E-mail: fiafashion95@gmail.com

Εγγραφα

Domain icon Έμπορος χονδρικής

FIA FASHION

KIFISOU AVENUE 85A, RENTIS

182 33 Piraeus - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Έμπορος χονδρικής

Δραστηριότητες της FIA FASHION

  • Γυναικεία ενδύματα
  • γυναικεια ενδυματα
  • ΦΟΡΕΜΑΤΑ
  • ενδυματα χονδρικης
  • ενδυματα κατασκευη
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν