Γαλλία
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Η CRISTAL BENITO ασχολείται με την χειροποίητη τέχνη του κρυστάλλου από το 1952 και θέτει την τεχνογνωσία της στη λάξευση του κρυστάλλου στην υπηρεσία των ιδεών σας. Η CRISTAL BENITO, δημιουργός μοναδικών τεμαχίων από κρύσταλλο, υλοποιεί αντικείμενα τέχνης από κρύσταλλο και τεμάχια με στυλ κατά παραγγελία. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει μπαρ για χαβιάρι, βάζα, κιβώτια, κύπελλα, αυγοειδή δοχεία τύπου Fabergé, μπαρ για λικέρ, γυάλινα είδη, φιαλίδια, απλίκες αρτ ντεκό κ.λπ. Η CRISTAL BENITO διαθέτει δημιουργίες για την τέχνη του τραπεζιού ή για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Συνεργαζόμαστε στενά με πολλούς δημιουργούς, σχεδιαστές και διακοσμητές ανά τον κόσμο, όπως οι Bergdorf Goodman, Alberto Pinto, Pierre-Yves Rochon, Oger International, Harrods, τα αρώματα Caron, το Palais de L’Elysée, την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στο Παρίσι κ.ά., για τεμάχια με κλασικό ή μοντέρνο στυλ. Η CRISTAL BENITO είναι μια επιχείρηση με ζωντανή κληρονομιά που είναι σε θέση να σας εγγυηθεί μια εξαιρετική και μοναδική εργασία για υψηλής ποιότητας κρυστάλλους κατά παραγγελία.
Κατασκευαστής/ παραγωγός
188 bis rue Gabriel Peri
92700 Colombes - Γαλλία
Λιθουανία
,,Dodo Cukrus" Golden Granulated είναι ανοιχτοί κίτρινοι κρύσταλλοι, ιδανικοί για καφέ, τσάι, φρουτοσαλάτες και χυλούς. Μια σπινθηροβόλα ζάχαρη χρυσού χρώματος, ξηρή και ελεύθερης ροής, με λεπτή βουτυράτη γεύση. Χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της λευκής ραφιναρισμένης ζάχαρης στο τσάι, στα δημητριακά καθώς και στη μαρμελάδα, τη μαρμελάδα και την οινοποίηση. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή κέικ και μπισκότων. Ιδανική για καφέ, τσάι, φρουτοσαλάτες και κουάκερ. Το προϊόν παρασκευάζεται από χυμό ζαχαροκάλαμου με φυσική διαδικασία, δηλαδή χωρίς χημικά ή πρόσθετα.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
,,Dodo Cukrus" Κρύσταλλοι καφέ - αυτοί οι κρύσταλλοι, που μοιάζουν με μικρά κομμάτια κεχριμπαριού, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον καφέ. Δίνουν στον καφέ μια νόστιμη και διακριτική γλυκύτητα, επειδή η ζάχαρη διαλύεται αργά και αποκαλύπτει όλη τη γεύση και τη γλυκύτητα που παραμένει στον καφέ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αφήνοντας μια ευχάριστη γεύση σιροπιού μελάσας, εξισορροπώντας τη γεύση και την ευχάριστη εμπειρία της κατανάλωσης καφέ.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές