Με έτος ίδρυσης το 1908, η εταιρική κάβα του Forlì διαθέτει 3 εγκαταστάσεις οινοποίησης και μεταποίησης που βρίσκονται στο Forlì, το Predappio και το Malmissole και οι οποίες παράγουν κρασιά από σταφύλια που προέρχονται από τα αμπέλια των συνεργατών της. Πρόκειται για αμπέλια από τους λόφους, από τους πρόποδες των λόφων ή την πεδιάδα και είναι εγγυημένα σταφύλια ποιότητας. Στις αυτόχθονες ποικιλίες Albana, Trebbiano, Sangiovese, Cagnina και Pagadebit έρχονται να προστεθούν οι νέες ποικιλίες Chardonnay και Cabernet. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία μιας γκάμας κρασιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου.
Συμπληρωματικές πληροφορίες
Βασικά αριθμητικά στοιχεία
Οργανισμός
Αγορές και ζώνες ανταλλαγής
Εμπορικά στοιχεία
R52128123
546 p v