Ιταλία
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Με έτος ίδρυσης το 1908, η εταιρική κάβα του Forlì διαθέτει 3 εγκαταστάσεις οινοποίησης και μεταποίησης που βρίσκονται στο Forlì, το Predappio και το Malmissole και οι οποίες παράγουν κρασιά από σταφύλια που προέρχονται από τα αμπέλια των συνεργατών της. Πρόκειται για αμπέλια από τους λόφους, από τους πρόποδες των λόφων ή την πεδιάδα και είναι εγγυημένα σταφύλια ποιότητας. Στις αυτόχθονες ποικιλίες Albana, Trebbiano, Sangiovese, Cagnina και Pagadebit έρχονται να προστεθούν οι νέες ποικιλίες Chardonnay και Cabernet. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία μιας γκάμας κρασιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου.
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Via Due Ponti, 13
47122 Malmissole-Forli' - Ιταλία
Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές