BÜCHI AG - Reactor Systems and Pilot Plants

Ελβετία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

BÜCHI AG
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

English Δείτε τα 44 προϊόντα

Büchi AG – Συστήματα αντιδραστήρων και πειραματικές μονάδες. Η Büchi AG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων αντιδραστήρων και πειραματικών συστημάτων από την Ελβετία για τη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και για συστήματα έρευνας, από το εργαστήριο και τα πειραματικά συστήματα έως την παραγωγή. Η εταιρεία μας διαθέτει δύο διαφορετικές σειρές προϊόντων: Συστήματα αντιδραστήρων από γυαλί, εφυαλωμένο χάλυβα και άλλα ανθεκτικά στη διάβρωση υλικά. Αντιδραστήρες πίεσης από διάφορα μέταλλα και γυαλί. Διαθέτουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές εργαστηριακές, πειραματικές ή παραγωγικές απαιτήσεις σας. Χάρη στη δική μας σχεδίαση και στη χρήση υλικών υψηλής απόδοσης, τα δικά μας συστήματα αντιδραστήρων και πειραματικά συστήματα ενδείκνυνται για τις πλέον απαιτητικές απαιτήσεις διάβρωσης και πίεσης. Με εμπειρία άνω των 75 ετών, η Büchi διακρίνεται για την ποιότητα & την αξιοπιστία. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής των συστημάτων από την παροχή συμβουλών πριν από την αγορά και τη μηχανολογία, την παραγωγή και τη συναρμολόγηση έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τη βελτιστοποίηση των συστημάτων. Οι δικές μας τεχνικώς εξελιγμένες και προσαρμοσμένες λύσεις έχουν ως αποτέλεσμα τη μέγιστη απόδοση των δικών σας δραστηριοτήτων Ε & Α και των διαδικασιών παραγωγής. Η επιχείρηση διαθέτει όλα τα αναγκαία πιστοποιητικά. Στη διάθεσή σας είναι ένα εκτενές δίκτυο πωλήσεων & σέρβις. Συστήματα αντιδραστήρων και πειραματικά συστήματα για τη χημική έρευνα, την ανάπτυξη διαδικασιών, την αναβάθμιση, την πειραματική και την εμπορική παραγωγή - Η Büchi είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!

Τελευταία νέα της επιχείρησης

HC filter - Filtration with contained discharge

HC filter - Filtration with contained discharge

New product video ・ 7 Ιουν 2023 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

Büchi high containment nutsche filters allow for controlled filtration with a contained discharge by wiping out with the fixed glove (made of EPDM) into a bag system. The filter vessel can easily be lifted, lowered and tilted due to its versatile and solid stand. Typical applications: Contained filtration of APIs /HPAPIs Washing of filter cake Filtration under protective (inert) atmosphere Contained discharge of filter cake Do you want to know more about our HC filter? Then watch our latest video: https://youtu.be/hiEQaZ3dyPs

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

BÜCHI AG

Gschwaderstrasse 12

8610 Uster - Ελβετία

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    51 – 100

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1946
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της BÜCHI AG

  • Αντλίες δοσομέτρησης
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν