BORELEC SAS - Borelec maintenance industrielle moteur electromecanique bobinage pompes

Γαλλία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

BORELEC SAS
Web icon

Η BORELEC υπάρχει από το 1986, διαθέτει 2 εργοστάσια στην Caen (14), και την Coutances (50). Η BORELEC είναι εξειδικευμένη στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών περιστρεφόμενων μηχανών. Τα μηχανήματα αυτά μπορούν να μελετηθούν, να δημιουργηθούν, να κατασκευαστούν, να ελεγχθούν, να δημιουργηθούν τα πρότυπα για αυτά, να κατασκευαστούν εκ νέου με βάση το μοντέλο ή / και να υλοποιηθούν σε σειρά, με ή χωρίς προδιαγραφές του πελάτη. Ειδικευόμαστε επίσης σε μικρο-εκτύλιξη, εκτύλιξη, επανατύλιξη των εξής: ρολά, στάτες, οπλισμός, πηνία, μετασχηματιστές. Υλοποιούμε συναρμολόγηση ηλεκτρομηχανικών υποσυγκροτημάτων για όλους τους τύπους κινητήρων όλων των κλάδων, όπως η αεροναυπηγική, ο σιδηροδρομικός τομέας, η ασφάλεια, η αυτοκινητοβιομηχανία, ο τομέας αγροτικών τροφίμων. Υλοποιούμε χύτευση ή ρητινοποίηση σε κενό, εμποτισμό σε κενό και την πίεση σε κενό και την πίεση και πολυμερισμό μέχρι την τάξη C. Τα μέσα μέτρησής μας είναι : φασματικές μετρήσεις κραδασμών, διεργασία θερμικής ενέργειας, ευθυγράμμιση με λέιζερ και μηχανική ισορροπία έως 800 kg με εκθέσεις.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Participation au Midest

Participation au Midest

Συμμετοχή σε εκδήλωση ・ 16 Νοε 2015 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

Le Midest est le plus grand salon mondial exclusivement consacré à la sous-traitance industrielle Fabricants, équipementiers et assembleurs rencontrent en face à face les fournisseurs de solutions en transformation des métaux, plasturgie, électronique, microtechniques et services à l’industrie. Face à la multiplicité des sources d’information dépersonnalisées, le salon Midest place les hommes et les femmes des entreprises au cœur des échanges pour travailler ensemble Retrouvez Borelec au Pavillon de Normandie au stand F219.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

BORELEC SAS

10 Avenue Des Carrieres

Za De La Grande Plaine

14760 Bretteville Sur Odon - Γαλλία

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1986
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας – Ελέγχουσα εταιρεία
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Δραστηριότητες της BORELEC SAS

  • Βιομηχανική συντήρηση
  • χύτευση υπό κενό
  • αντλιες κενου
  • υδραυλικες αντλιες
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν