BELCO SYSTEMS

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

BELCO SYSTEMS
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Η σήτα Κάθετη 40 είναι ιδανική για όλα τα παράθυρα ενώ συχνά τοποθετείτε ακόμα και σε μπαλκονόπορτες λόγο του χαμηλού κόστους της και της ελάχιστης συντήρησης που απαιτεί. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους κουφωμάτων ενώ με την προσθήκη του ειδικού προφίλ «φτερό» μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και όταν ο γάντζος του παντζουριού δεν μας αφήνει αρκετό χώρο. Κατασκευάζεται με Stiff Fiberglass πανί που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό. Το πανί τυλίγεται γύρω από άξονα περιστροφής με την βοήθεια ελατηρίου και μαζεύεται μέσα σε κασετίνα πάχους 4cm. Το ελατήριο που χρησιμοποιείται για την επαναφορά της είναι γαλβανισμένο εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Για επιπρόσθετη ασφάλεια υπάρχει δυνατότητα προσθήκης φρένου επιβράδυνσης . Πολύ εύκολη στην χρήση, κουμπώνει στο κάτω μέρος με ρυθμιζόμενα στόπερ ώστε η σήτα να εφαρμόζει σωστά ακόμα και σε παράγωνα κουφώματα, ενώ δεν έχει κάτω οδηγό.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η σήτα Οριζόντια 40 είναι ιδανική λύση για μπαλκονόπορτες. Με μόνο 4 εκατοστά πάχος, χωράει σχεδόν σε όλα τα κουφώματα, ακόμα και όταν οι γάντζοι του παντζουριού δεν μας αφήνουν αρκετό χώρο (min 2,3cm στα σημεία που βρίσκονται οι γάντζοι).

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η σήτα Δίφυλλη Οριζόντια 40 είναι ιδανική για μπαλκονόπορτες με μεγάλο πλάτος μέχρι 300cm. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, ακόμα και όταν οι γάντζοι του παντζουριού δεν μας αφήνουν αρκετό χώρο (min 2,3cm στα σημεία που βρίσκονται οι γάντζοι).

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip είναι η ιδανική λύση για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων, κουφώματα περιορισμένης πρόσβασης όπου η χρήση δεν μπορεί να γίνει χειροκίνητα καθώς επίσης για μπαλκόνια, βεράντες, εξωτερικά αίθρια και πέργκολες.

Ζητήστε προσφορά

Η Belco Systems στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 2.500m² και με εμπειρία από το 1991, κατασκευάζει αποκλιστικά και μόνο μηχανισμούς σητών για πόρτες και παράθυρα. Με απόλυτη εξειδίκευση στην παραγωγή σήτας, έχει σήμερα μια γκάμα από 53 διαφορετικά μοντέλα αλλά και δυνατότητα παραγωγής ειδικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της ή των ιδιαιτεροτήτων της κάθε χώρας. Με γνώμονα την ποιότητα συνεχίζει να σχεδιάζει και να παράγει προϊόντα με λειτουργικότητα και αισθητική. Ανταποκρινόμενη σε όλα τα σύγχρονα πρότυπα πιστοποίησης, στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Συνεχίζει δυναμικά, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Για τη Belco Systems, οι πελάτες είναι το κέντρο του κόσμου!

Τελευταία νέα της επιχείρησης

H BELCO SYSTEMS συμμετέχει στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση R+T 2

H BELCO SYSTEMS συμμετέχει στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση R+T 2

Συμμετοχή σε εκδήλωση ・ 22 Ιαν 2024 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

H BELCO SYSTEMS συμμετέχει στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση R+T 2024, για ρολά, πόρτες/πύλες και συστήματα σκίασης, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στουτγάρδης, στη Γερμανία μεταξύ 19 και 23 Φεβρουαρίου 2024. Οι σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου θα δώσουν το παρών και αναμένεται να την επισκεφτούν χιλιάδες επαγγελματίες από όλον τον κόσμο. Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, STAND 4C67.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

BELCO SYSTEMS

14th Km Thessalonikis - Anchialou Rd

570 11 Anchialos - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    11 – 50
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10
  • Εξαγωγές ως ποσοστό (%) του κύκλου εργασιών
    30%

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1991
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της BELCO SYSTEMS

  • Παράθυρα
  • Σίτες εντόμων για παράθυρα
  • Σήτες εντόμων για παράθυρα
  • Πλισέ Σήτες για μπαλκονόπορτες
  • Plisse Σίτες για μπαλκονόπορτες
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν