APISTORE E.E.

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

APISTORE E.E.
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Οι Μελισσοτροφές APISTORE παρασκευάζονται μόνο από 100% ζάχαρη (ζαχαρότευτλων). Η θερμοκρασία κατά την παρασκευή ελέγχεται αυστηρά, ώστε να μην ανεβεί ο δείκτης HMF. Τα είδη των μελισσοτροφών που μπορείτε να προμηθευτείτε στο κατάστημά μας είναι : Βανίλια 1Kg -2 Kg Ζυμωτή με Θυμόλη 2Kg Ζυμωτή με σκόρδο & Βιταμίνες 2 Kg EXTRA PLUS Beeagra 2Kg ( Με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία) ULTRA PLUS+ 2Kg (Για γρήγορη ανάπτυξη παραφυάδων και αδύναμων μελισσοσμηνών) Ζυμωτή Noze-stop 1Kg ( Με NOZEVIT / Κατά της Νοζεμίασης) Γυρεόπιτα 1Kg (με 100% Ελληνική Γύρη και βιταμίνες)

Ζητήστε προσφορά

Η Apistore E.E. με έδρα τη Καρδίτσα στη Θεσσαλία, διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής και διάθεσης Μελισσοτροφών Βανίλιας και Ζυμωτής. Σκοπός μας η δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας, στόχος μας η πρόοδος της μελισσοκομίας καθώς και να σας προσφέρουμε τον εξοπλισμό και τις τροφές που χρειάζεστε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Η Apistore, εμπορεύεται όλο τον μελισσοκομικό εξοπλισμό καθώς και παρασκευάζει η ίδια με υψηλής ποιότητας υλικά μελισσοτροφές πολλών ειδών για τους μελισσοκόμους και για όλα τα στάδια ανάπτυξης του μελισσιού και της παραγωγής μελιού. Δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα εργαστηρίου και έκθεσης προϊόντων, όπου μπορεί κάποιος να βρει μελισσοτροφές, κηρήθρες, κυψέλες, μελισσοκομικά μηχανήματα, εξαρτήματα, ρουχισμό για τη προστασία του μελισσοκόμου και φυσικά ότι χρειαστεί για την θεραπεία των μελισσών έτσι ώστε όλες οι δραστηριότητες και οι ανάγκες του μελισσοκόμουνα ικανοποιηθούν πλήρως, τόσο στις τιμές όσο και στην ποιότητα. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους με σεβασμό και αγάπη στη μέλισσα και τα προϊόντα της. Είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας, τόσο στις τροφές μας όσο και στον υπόλοιπο εξοπλισμό, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον μελισσοκόμο. Εφαρμόζουμε στη δική μας μονάδα κάθε τι που παρασκευάζουμε ή διαθέτουμε ως κατάστημα, ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα τους.

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

APISTORE E.E.

2nd Klm Karditsa- Mitropolis

43100 Karditsa - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2020
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της APISTORE E.E.

  • Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας
  • μελισσοκομικα προϊοντα
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν