• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαγνήτες νεοδύμιου-σιδήρου-βόριου (μαγνήτες ndfeb)

Αποτελέσματα για

Μαγνήτες νεοδύμιου-σιδήρου-βόριου (μαγνήτες ndfeb) - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  2. BVI MAGNET GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και υψηλής ποιότητας προϊόντα για την υλοποίηση του έργου σας. Παροχή συμβουλών, ανάπτυξη, παραγωγή, διασφάλιση ποιότητας, παράδοση – τα βήματά μας για τη δική σας ικανοποίηση. Η BVI Magnet GmbH ως κατασκευαστής μαγνητών διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων μόνιμων μαγνητών, από δακτυλιοειδείς μαγνήτες νεοδυμίου και μαγνήτες σκληρού φερίτη έως μαγνήτες AlNiCo και μαγνητικά φίλτρα. Ξεχωρίζουμε τους μαγνήτες από νεοδύμιο (NdFeB), τους μαγνήτες AlNiCo και τους μαγνήτες σαμαρίου-κοβαλτίου. Επίσης διαθέτουμε μαγνητικά συστήματα ή Συγκροτήματα μαγνητών. Όλους τους μόνιμους μαγνήτες, είτε αυτοί είναι δακτυλιοειδείς μαγνήτες, μαγνήτες AlNiCo ή μαγνήτες από νεοδύμιο, τους ελέγχουμε σχολαστικά ως αξιόπιστος κατασκευαστής μαγνητών. Για το λόγο αυτό, οι μαγνήτες και τα μαγνητικά συστήματά μας διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Παράγουμε πολλούς μόνιμους μαγνήτες υπό μορφή δακτυλιοειδών μαγνητών, μαγνητών τύπου μπλοκ, μαγνητών τύπου ράβδου ή στρογγυλών μαγνητών, ως τμηματικούς μαγνήτες και δακτυλιοειδή τμήματα.

  3. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνήτες, Μαγνήτες συγκράτησης, μονιμοι μαγνητες, Μαγνήτες νεοδύμιου-σιδήρου-βόριου (μαγνήτες NdFeB), μαγνητικα φιλτρα, μαγνητικά συστήματα, Μαγνήτης φερρίτη, Μαγνήτες αρπάγης, και Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγνήτες νεοδύμιου-σιδήρου-βόριου (μαγνήτες ndfeb) - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις