• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αποξηραμενα δαμασκηνα

Αποτελέσματα για

Αποξηραμενα δαμασκηνα

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η EcoFruit είναι ένας προμηθευτής χονδρικής αποξηραμένων και φρέσκων φρούτων, λαχανικών, οσπρίων και καρυδιών, πεπονιών και ανάμεικτων κομποστών με έδρα το Ουζμπεκιστάν. Τηρούμε λειτουργικά μητρώα γενικής διοικητικής μέριμνας; αποστέλλουμε και εξάγουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Φροντίζουμε τους πελάτες μας και ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση ανάλογη των αναγκών τους. Διαθέτουμε περισσότερους από 100 διαφορετικούς τύπους προϊόντων που είναι φυσικά, οικολογικά προϊόντα, όλα με πιστοποιητικό ποιότητας. Μπορείτε να παραγγείλετε δείγματα των προϊόντων μας για να τα δοκιμάσετε.

  2. FRUITAVEG

    Σερβία

    Η εταιρεία FRUITAVEG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και αποξηραμενα συσκευασμενα δαμασκηνα. Έχει έδρα σε Belgrade, Σερβία.

  3. ITALFRUTTA DI MANNO SRL

    Ιταλία

    Η επιχείρηση ιδρύεται το 1976 με την επωνυμία F.lli di Manno και με σκοπό να ξεχωρίσει στην αγορά για την ποιότητα των προτεινόμενων της προϊόντων και την αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης. Η αφοσίωση της επιχείρησης επιβραβεύεται γρήγορα με την πρόοδο του τζίρου της. Το 1984, αναδιοργανώνεται ήδη και μετονομάζεται σε Italfrutta di Manno Srl

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποξηραμενα δαμασκηνα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις