• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δερματινα ρουχα

Αποτελέσματα για

Δερματινα ρουχα

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. PAQUITO PRONTO MODA S.R.L.

    Ιταλία

    Από την δεκαετία του 70', το περιβάλλον της Paquito βασίζεται στην αγάπη και στον σεβασμό της μόδας, σε συνδυασμό με μια δυναμική και καινότομη φιλοσοφία. Χάρη στα προϊόντα της ποιότητας και ένα μοναδικό στυλ που αναπτύσσεται με το πέρασμα του χρόνου, η Paquito αποτελεί σήμερα μια αναγνωρισμένη φίρμα με ισχυρή ταυτότητα στον κόσμο της έτοιμης ένδυσης. Η Paquito εξειδικεύεται στα πλεκτά και στην γυναικεία ένδυση, τα έτοιμα ενδύματα χονδρικής: ενδύματα για εξωτερικούς χώρους, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, δερμάτινα γυναικεία ενδύματα, για νέες και λιγότερες νέες που ακολουθούν τη μόδα.

  2. GLOBE SRL BUYING OFFICE

    Ιταλία

    Η Globe srl Unipersonale αποτελεί γραφείο αγορών ενδυμάτων στο Prato που συνεργάζεται με ξένους πελάτες, αλυσίδες καταστημάτων και χονδρεμπόρους. Εργαζόμαστε με τα ακόλουθα προϊόντα: ενδύματα, πλεκτά, δερμάτινα, αξεσουάρ, για άνδρες και γυναίκες. Τα εμπορεύματα κατασκευάζονται στην Ιταλία (ειδικά στην περιοχή Πράτο), αλλά και στην Κίνα. Ενδύματα - Αξεσουάρ μόδας - Αγορά ρούχων - Πλεκτά - Αγορά δερμάτινων τσέπης - Δερμάτινα ενδύματα - Πλεκτά Globe - Πλεκτά -

  3. MONTEFERRATO ABBIGLIAMENTO VINTAGE

    Ιταλία

    Το Monteferrato είναι εξειδικευμένο κατάστημα στη χονδρική πώληση αμερικάνικων μεταχειρισμένων ειδών. Στο σημείο μας πώλησης, μπορείτε να βρείτε μοναδικά και πολύτιμα ρούχα, που ανήκουν στην αμερικάνικη μόδα της δεκαετίας του 50, 60 και 70. Η Monteferrato προσφέρει αποκλειστικά ρούχα vintage από δεύτερο χέρι, άριστης ποιότητας : τζιν, δερμάτινα ενδύματα, στρατιωτικά ενδύματα και πολλά άλλα, επιλεγμένα με πάθος και ικανότητα από τον ιδιοκτήτη Gabriele Nistri και σε άριστη κατάσταση.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δερματινα ρουχα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες