• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γυναικεια σακακια

Αποτελέσματα για

Γυναικεια σακακια

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. GS7 CO.

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GS7 CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Ανδρικά έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Φανέλες και μακώ, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, δειγματα προϊοντων, ραπτης κοστουμιων, και γυναικειες φουστες. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

  2. MODENA P.C. (FASHION)

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MODENA P.C. (FASHION), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικεια t-shirt, γυναικεια πλεκτα, και γυναικεια σακακια. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  3. AYDER TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYDER TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικεια σακακια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. SC NORBERTO FASHION SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η NORBERTO FASHION συγκαταλέγεται για περισσότερα από 15 χρόνια μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών που παράγουν επιχειρηματικά και κάζουαλ ενδύματα. Τα δύο εμπορικά σήματά μας NPH και Norberto Tailor έχουν γνωρίσει επιτυχία λόγω της γρήγορης προσαρμογής στην συνεχώς μεταβαλλόμενη μόδα. Εργαζόμαστε με καλά εξοπλισμένες, επαγγελματικές, βιομηχανικές ραπτικές μηχανές και λογισμικό τελευταίας γενιάς. Η γκάμα των προϊόντων μας ενδείκνυται για έτοιμα ενδύματα. Η εταιρεία μας απασχολεί περισσότερα από 60 άτομα, μεταξύ αυτών, όχι μόνο εξαιρετικές μοδίστρες, αλλά και τους πλέον σχολαστικούς ράπτες, έτσι ώστε να εργαζόμαστε με ακρίβεια, υψηλή ποιότητα και απόδοση. Μπορούμε να επεξεργαστούμε όλους σχεδόν τους τύπους κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και αξεσουάρ, καθώς διαθέτουμε διατρητήρα για κουμπότρυπες (Durkopp ADLER), κουμπιά, κοπτοράπτη, κοπτοράπτη πέντε νημάτων, μηχανή για τσέπες, μηχανή βελονιάς αλυσίδας, μηχανή κόλλησης κλπ. Χάρη στην ακρίβεια του σχεδιογράφου, το λογισμικό Gemini, τον κόπτη λωρίδων, τη μηχανή κοπής και κόλλησης και τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας, η ακρίβεια είναι εγγυημένη! Η μηνιαία παραγωγική μας ικανότητα, ανάλογα με την παραγγελία, μπορεί να είναι χιλιάδες τεμάχια/μήνα. Αναζητούμε συνεργάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο κατάλογος των δραστηριοτήτων μας είναι μακροσκελής και χωρίς να θεωρούμε ότι είναι ολοκληρωμένος: - Ενδύματα ασφαλείας στην εργασία (ιατρικές ποδιές, μάσκες, ποδιές μίας χρήσης, ενδύματα εργασίας κλπ.) - Ενδύματα μόδας (παντελόνια, πουκάμισα, σακάκια, κοστούμια, γυναικεία ενδύματα κλπ.) - Καλύμματα σιδερώστρας, μαξιλαροθήκες, σετ κλινοσκεπασμάτων, φουλάρια, τραπεζομάντιλα κλπ. Αναλαμβάνουμε την παραγωγή εύκολων και δύσκολων ενδυμάτων!

  5. HOUSE STYLE

    Γερμανία

    Η House Style είναι μια εταιρεία χονδρικής πώλησης για μεταπωλητές με τις πιο μοντέρνες τάσεις και στιλ στον τομέα της μόδας για νέους. Γυναικεία ενδύματα, μοντέρνα και κομψά ενδύματα, σέξι βραδινά γυναικεία φορέματα, φορέματα μίνι, γυναικεία σακάκια, γυναικεία πουλόβερ, γυναικείες μπλούζες, γυναικεία μπλουζάκια, γυναικεία πουκάμισα, γυναικεία παντελόνια, ενδύματα τζιν, γυναικεία υποδήματα, γυναικείες φούστες, γυναικείες μίνι φούστες, γυναικεία σορτς, γυναικεία κοστούμια, γυναικεία εξωτερικά ενδύματα, ανδρικά εξωτερικά ενδύματα, ανδρικά σακάκια, ανδρικά παντελόνια τζιν, ανδρικά πουλόβερ, ανδρικά μπουφάν, ανδρικά σορτς, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά υποδήματα. Χονδρική πώληση ενδυμάτων, χονδρική πώληση υποδημάτων, μπικίνι, παντελόνια, σακάκια, φορέματα, παντελόνια, υποδήματα, πουλόβερ, ενδύματα θαλάσσης, κομψά πουκάμισα, μπλούζες, σέξι κορσάζ, παλτό, μπλέιζερ, μπολερό, φόρμες εργασίας, είδη καλτσοποιίας, κομψά βραδινά ενδύματα, ανδρικά μπλουζάκια, γυναικεία και ανδρικά σορτς, κολάν, μπουφάν, κοντά γυναικεία και ανδρικά παντελόνια, ανδρικά μπουφάν, κλασικά ενδύματα, γυναικεία σακάκια και παλτό, βιομηχανία ένδυσης – είδη τρίτων προμηθευτών, μοντέρνα και κομψά είδη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  2. ISTANBUL FACTORY

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Δραστηριοποιούμαστε στην βιομηχανία της μόδας από το 2001 και λειτουργούμε ως εταιρεία πώλησης υφασμάτων στην πόλη Saarland, στην Γερμανία. Ως εργοστάσιο στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή υφασμάτων στον τομέα των πλεκτών και υφαντών προϊόντων, κυρίως στην ανδρική και γυναικεία μόδα (ανδρική και γυναικεία ένδυση) στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία από το 2005. Προμηθεύουμε παγκοσμίως! κύριος προορισμός είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Σύγχρονη ανδρική και γυναικεία ένδυση, φούτερ, παντελόνια εργασίας, αθλητικά παντελόνια, μπλούζες, τσάντες και καλσόν, πανωφόρια, κοντομάνικα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Ως Γερμανό-Τουρκική εταιρεία μόδας με γερμανικές αρχές εργασίας, στοχεύουμε να παράγουμε προϊόντα σε οικονομικές τιμές με 100% ανώτατη ποιότητα. Χάρη στην μακροχρόνια μας πείρα στην βιομηχανία της μόδας, είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι όσον αφορά την παραγωγή. Η γερμανική μας ευαισθησία όσον αφορά την ποιότητα μικά για παραγωγή και ενδύματα υψηλής ποιότητας. Η επαγγελματική μας ομάδα εξασφαλίζει την γρήγορη παράδοση στους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. ORAIJE PARIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πολλά χρόνια, η Oraije Paris εξειδικεύεται στο γυναικείο τζιν. Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη και στην τεχνογνωσία μας που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, είμαστε ο πρεσβευτής της Γαλλικής μόδας. Κύρια αποστολή μας είναι να συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην δραστηριότητα τους, για αυτό εξασφαλίζουμε έναν αυστηρό έλεγχο ποιότητας, παρακολουθούμε αυστηρά την παραγωγή ώστε να σας προσφέρουμε είδη στις καλύτερες τιμές. Προσφέρουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας με συμβούλους πελατών, στην διάθεση σας, που θα προσέξουν τις ανάγκες σας καθώς και με συνοδεία των σχεδιαστών για το έργο σας.

  4. ETHICA FASHION STORE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην: Ethicafashionstore.com Η Ethicafashionstore.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα B2C και B2B για κορυφαίες εταιρείες, εμπόρους λιανικής, μεμονωμένους αγοραστές και εμπόρους χονδρικής πώλησης του κλάδου της μόδας. Διαθέτουμε χονδρικά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα και καλλυντικά για περισσότερα από 3 χρόνια και επικεντρωνόμαστε κυρίως σε γυναικεία είδη, υποδήματα και άλλα είδη μόδας. Τα προϊόντα μας έχουν ικανοποιητικές πωλήσεις σε παγκόσμιες αγορές, όπως στο ΗΒ, στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στη Νότια Αμερική, στη Νότια Αφρική, στη Νοτιοανατολική Ασία, στη Νότια Κορέα και σε άλλες καταναλωτικές αγορές. Η επιχείρησή μας καλύπτει περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές του κόσμου. Διαθέτουμε σημαντική γνώση και πόρους ώστε να προμηθεύουμε εμπόρους λιανικής, ηλεκτρονικά καταστήματα και ανεξάρτητες επιχειρήσεις με προϊόντα υψηλής ποιότητας υψηλής αξίας σε σχέση με τα χρήματα.

  5. SC AKITEX NET SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η Akitex Net είναι Ρουμανική επιχείρηση εξειδικευμένη στην παραγωγή προστατευτικού εξοπλισμού, ιατρικές στολές, και προϊόντα εξατομικευμένα για αλυσίδες ξενοδοχείων. Με εξαίσια εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα, η Akitex Net ξεχωρίζει προσφέροντας εξατομικευμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις για διάφορες βιομηχανίες. Με μια πλούσια ιστορία στην παραγωγή ενδυμάτων, η Akitex Net έχει συνεργαστεί με επώνυμες φίρμες όπως οι Moncler, Naf Naf, και Asos, αποδεικνύοντας την ικανότητα και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Οι συνεργασίες αυτές τεκμηριώνουν την ικανότητα της Akitex Net να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κύριων της πελατών στην βιομηχανία της μόδας, του προστατευτικού εξοπλισμού και στην σύγχρονη ένδυση. Η εταιρεία αριστεύει στην παραγωγή μιας ποικιλόμορφης γκάμας προϊόντων, εκ των οποίων προστατευτική ένδυση, ιατρικές στολές, προστατευτικές φόρμες και ένδυση μόδας. Με μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών και παραγωγικές τεχνολογίες αιχμής, η Akitex Net μπορεί να δημιουργήσει εξατομικευμένα προϊόντα για οποιαδήποτε ειδική ανάγκη του πελάτη.

  1. BLACK MODA PORTUGAL, LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Το εργοστάσιο παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μας βρίσκεται στην Πορτογαλία και ειδικεύεται στην παραγωγή πλεκτών ενδυμάτων για βρέφη, παιδιά, γυναίκες και άντρες. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται στη βόρεια Πορτογαλία και επί του παρόντος απασχολεί 68 εργαζόμενους σε χώρους 2, 000 τ.μ. Από την πρώτη αρχή συνεργαζόμαστε κυρίως με την Φινλανδία, αλλά σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις αγορές και τη βάση πελατών. Διαθέτουμε πιστοποιητικό Oeko Trex κατηγορίας 1. Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα Black Moda (www.blackmoda.fi) θα βρείτε ορισμένα από τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά πολυδιάστατη δομή με ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών στην Πορτογαλία που μας παρέχει κάποια ευελιξία ως προς τις ελάχιστες ποσότητες, τις διαφορετικές ποιότητες και τις σύντομες προθεσμίες παραγωγής. Είμαστε διαθέσιμοι να υποστηρίξουμε τον πελάτη σε όλα τα στάδια και τις πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μπορούμε να συνδράμουμε στην ανάπτυξη ενδυμάτων, στη σχεδίαση, στην αναζήτηση υλικών ή στην παραγωγή προϊόντων που έχουν ήδη καθοριστεί από τον πελάτη. Ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα, ακόμη και όταν κάποιο από αυτά δεν είναι εφικτό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

  2. TIGER EYE APPARELS PTY LTD.

    Μπανγκλαντές

    Verified by europages badge

    Η Tiger Eye Apparels Pty Ltd, ξεκινά την πορεία της το 1998 στο Μπαγκλαντές ως προμηθευτής ενδυμάτων. Το 2016 ξεκινάμε την δραστηριότητα μας ως οίκος αγοράς ενδυμάτων. Χάρη στην επιρροή της φιλόδοξης καινότομης μας φύσης δημιουργήσαμε το 2021 το προσωπικό μας εμπορικό σήμα ένδυσης, "Tiger Eye" και εγκαινιάσαμε την φίρμα μας με κοντομάνικα, πόλο, φλις, σακάκια, λέγκινγκ, φούτερ, παντελόνια τζιν, Terry Towel, ρόμπες, μπλούζες και πολλά άλλα για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Προσφέρουμε υπηρεσία OEM για εξατομικευμένη επωνυμία ενδυμάτων.

  1. ASPINA TEKSTIL

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPINA TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Φούτερ, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Αθλητικά ρούχα, Παλτά και αδιάβροχα, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. FASARDI

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Farsadi, όπου η μόδα συναντά την ισχυροποίηση. Η μεγάλη μας ποικιλία επιλογών μόδας που συμπεριλαμβάνει φορέματα, σετ, ολόσωμα, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Στην Farsadi, πιστεύουμε πως η ένδυση εκφράζει την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ομάδα δημιουργεί συνεχώς πρωτότυπα σχέδια ένδυσης που ενσαρκώνει την σύγχρονη μόδα. Με την Farsadi, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε πρωτότυπη ένδυση πολλαπλής χρήσης, από ενδύματα που κεντρίζουν το βλέμμα μέχρι επαγγελματικά σύνολα. . Η επιλογή μας σε πολυτελείς μπλούζες, φούστες, άνετα φούτερ και κομψά σύνολα εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη με υλικά πρώτης ποιότητας και έμπειρη εργασία. Απλοποιώντας την παράδοση, η Farsadi προσφέρει μια εύκολη επιλογή σε όσους προτιμούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εντάξετε την ευρεία μας επιλογή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αφήστε μας να αναλάβουμε την γρήγορη επεξεργασία και ασφαλή παράδοση, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ανακαλύψτε φορέματα, σύνολα, ολόσωμα που ξεχωρίζουν, σακάκια, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, εξατομικευμένα ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα. Κάθε τεμάχιο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και εξαιρετικό ντιζάιν. Η αφιερωμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γρήγορη επίλυση. Είτε είστε αποστολέας, χονδρέμπορος ή λιανέμπορος, η Farsadi είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Δώστε ένα νέο στυλ με την εκλεκτή μας επιλογή γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη και παραπέρα.Ενωθείτε σήμερα με την Farsadi και ισχυροποιήστε τις γυναίκες μέσα από την μόδα.

  3. GENC BURSA TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Genc Bursa Textile, μια εξαιρετική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με έδρα την πόλη Μπούρσα στην Τουρκία. Για πάνω από δύο δεκαετίες, φροντίζουμε να προσφέρουμε αριστεία στην παραγωγή έτοιμων ανδρικών, γυναικείων, βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων. Η εμπειρογνωμοσύνη μας εκφράζεται μέσα από την δημιουργία μια ευρείας γκάμας καθημερινής ένδυσης, από μονόχρωμα σε τυπωμένα και κεντητά είδη, φούτερ, κοντομάνικα, σορτσάκια, παντελόνια, φούστες και πολλά άλλα. Η δέσμευση μας είναι να προσφέρουμε τα επιλεγμένα σχέδια των πελατών μας στην αγορά. Αυτό που μας ξεχωρίζει πραγματικά είναι η επικέντρωση μας στην εξατομίκευση. Παράγουμε υπό το σήμα των πελατών μας και ακολουθούμε τις μοναδικές τους επιθυμίες και προδιαγραφές. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που εισάγουμε το καταχωρημένο μας σήμα, MONMIEL©, ως απόδειξη της απαράμιλλης μας αφοσίωσης στην ποιότητα και καινοτομία. Η διαδικασία μας είναι προσεγμένη. Ξεκινάμε αξιολογώντας την δυνατότητα υλοποίησης των σχεδίων που επιλέξατε και προσφέρουμε μια προκαταρκτική κοστολόγηση.Αφού λάβουμε την απάντηση σας, περνάμε ομαλά στα στάδια δειγμάτων και παραγωγής, εξασφαλίζοντας πως το όραμα σας θα γίνει πραγματικότητα.Ο ποικιλόμορφος μας χαρτοφύλακας υφασμάτων ανώτατης ποιότητας σχηματίζει την βάση των έτοιμων μας ενδυμάτων, που συμπεριλαμβάνει πολλές επιλογές όπως παντελόνια, πουκάμισα, φορέματα, σακάκια, μπλούζες, φούστες και πολλά άλλα. Παράγουμε, έπειτα από την ζήτηση των πελατών μας, πλεκτά και υφαντά υφάσματα με βισκόζη, βαμβάκι, λινό, πολυεστέρας, πολυαμίδιο, και μείγματα από αυτά, προσφέροντας υφάσματα με βαμμένο νήμα, μονόχρωμο νήμα και τυπωμένα. Είμαστε ο έμπιστος σας εταίρος για άριστα υφάσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  4. MAXI FASHION TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Maxi Fashion Textile που ιδρύθηκε το 2015, ειδικεύεται στην παραγωγή πλεκτών προϊόντων, υφασμένων ενδυμάτων και μεικτών πλεκτών/υφασμένων προϊόντων. Η μηνιαία παραγωγική μας ικανότητα περιλαμβάνει 30.000 τεμάχια πλεκτών ειδών και 15.000 τεμάχια υφασμένων ενδυμάτων. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 4, 5 έως 8 εβδομάδες. Στις ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής μας στεγάζεται εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, τμήμα δειγματοληψίας και τμήμα κοπής. Τις διαδικασίες ραφής και φινιρίσματος διαχειρίζεται με εξειδικευμένο τρόπο μια εξωτερική ομάδα υπό τον αυστηρό έλεγχο της δικής μας επαγγελματικής ομάδας ελέγχου ποιότητας (QC). Στην Maxi Fashion Textile επικεντρωνόμαστε κυρίως στην παραγωγή και στη διάθεση υψηλής ποιότητας πλεκτών ενδυμάτων και ενδυμάτων ζέρσεϋ στη λιανική αγορά. Ειδικευόμαστε σε ενδύματα που παράγονται από διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένων βαμβακερών, μειγμάτων βαμβακιού, πολυεστέρα, βισκόζης και άλλων μειγμάτων νημάτων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα στιλ, από προϊόντα βαμμένο νήματος έως πλήρως εκτυπωμένων προϊόντων, ζακάρ κλπ. Η ποικιλία των διατιθέμενων προϊόντων περιλαμβάνει παιδικά και γυναικεία ενδύματα, όπως μπλουζάκια, φούτερ, περικνημίδες, φορέματα, παντελόνια και σακάκια. Αυτά τα είδη εξάγονται σε φημισμένες εταιρείες στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στη Δανία, στη Σουηδία και στη Νορβηγία.