STEGES ADAM

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

STEGES ADAM
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Κατασκευάζουμε ξύλινες κεραμοσκεπές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Η 30 χρόνων εμπειρία μας εγγυάται για το άρτιο αποτέλεσμα και τα έργα μας το αποδεικνύουν.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η διαδικασία κατασκευής της πέργκολας ποικίλλει από το έργο σε σχέδιο, ανάλογα με παράγοντες όπως το αν η πέργκολα είναι προσαρτημένη ή αποσπασμένη από το σπίτι, έχει μια ανοιχτή ή συμπαγή στέγη και ποια υλικά χρησιμοποιούνται. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Η κατασκευή ενός στέγαστρου είναι σημαντικό να γίνει με ιδιαίτερη πρόσοχη τόσο για να παρέχει άνεση και να μην περιορίζει τον χώρο αλλά και για να αντέξει στον χρόνο. Κατασκευάζουμε ποιοτικά στέγαστρα με κεραμίδια.

Ζητήστε προσφορά

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα κατασκευής στέγης, σκεπής, σοφίτας, πέργκολας, Ακόμα κατασκευάζουμε εκκλησίες, μπαλκόνια, κιόσκια, μπάρμπεκιου, πατώματα, σκάλες και διάφορες ξύλινες και πέτρινες κατασκευές. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε, το έμπειρο καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό καθώς και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε υπερήφανοι γιατί πίσω από τα έργα μας έχουμε εγγύηση ικανοποίησης, κερδίζοντας τον σεβασμό και θαυμασμό των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε μεγάλα δημόσια έργα. Αναλάβουμε την κατασκευή οποιασδήποτε σκεπής και κεραμοσκεπής σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας και το γούστο σας.Κατασκευές υψηλής ποιότητας με υψηλή αντοχή και αισθητική αρτιότητα, ποιοτικά υλικά και σύγχρονο σχεδιασμό. Τα έργα μας εμπιστεύονται ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες και κατασκευαστικές εταιρίες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναλάβουμε και τη δική σας κατασκευή.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

STEGES ADAM

KORINTHOU 562

192 00 Elefsina - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    11 – 50

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Δραστηριότητες της STEGES ADAM

  • Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής
  • ΣΤΕΓΕΣ
  • ΣΚΕΠΕΣ
  • ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
  • κατασκευη στεγης
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν