SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Γερμανία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Γερμανία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Τα κλασικά λεία βελούδινα δάπεδα κυριαρχούσαν στην αγορά των επιφανειών τένις με προσανατολισμό στις επιδόσεις μέχρι τη δεκαετία του 1990. Κατασκευαζόταν από ειδικό νήμα τένις με πάχος νημάτων 30-40 dtex (διατομή ινών). Η περαιτέρω ανάπτυξη των ρακετών τένις τα τελευταία 20 χρόνια άλλαξε ριζικά το παιχνίδι του τένις. Η εξέλιξη των ρακετών επέτρεψε στους παίκτες αναψυχής να επιταχύνουν σημαντικά την μπάλα. Σήμερα, η επιφάνεια του τένις πρέπει να επιβραδύνει περισσότερο την μπάλα και να της επιτρέπει να αναπηδά υψηλότερα. Το πολύ γρήγορο κλασικό βελούδο έχει σχεδόν εντελώς εξαφανιστεί από την αγορά στις περισσότερες χώρες ως αποτέλεσμα των αλλαγμένων απαιτήσεων για τις επιφάνειες τένις. Από την άλλη πλευρά, η επιφάνεια χωρίς δομή και χωρίς γέμισμα προτιμάται από τους παίκτες του τένις που προσανατολίζονται στις επιδόσεις. Με γνώμονα αυτή την πελατεία, η τελευταία εξέλιξη της Schöpp είναι ένα δάπεδο από βελούδο με πολύ χοντρές ίνες και πάχος μονής ίνας 200 dtex!

Ζητήστε προσφορά

Γερμανία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Οι επιφάνειες ολίσθησης που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν είχαν ορισμένα αδύναμα σημεία, τα οποία μπορούν να αποδοθούν στους κόκκους που χρησιμοποιούνταν: Η χαλαζιακή άμμος είναι πολύ σκληρή και καταστρέφει πολύ γρήγορα τις βασικές επιστρώσεις, ενώ οι διάφοροι κόκκοι καουτσούκ είναι πολύ μαλακοί και έχουν πολύ ανομοιόμορφο σχήμα, έτσι ώστε με τη σειρά τους να αλέθονται σχετικά γρήγορα. Και τα δύο μέσα ολίσθησης είναι αμφιλεγόμενα λόγω της σκόνης που δημιουργούν και επιφέρουν δυσάρεστες παρενέργειες, όπως δυσκολίες στην αναπνοή, αποχρωματισμό των ρούχων και πολλές εργασίες καθαρισμού στην αίθουσα τένις και στους κοινωνικούς χώρους. Μια νέα διαδικασία κατασκευής έχει καταστήσει δυνατή τη σημαντική πρόοδο: οι κόκκοι τένις Perfect-Glide δεν αλέθονται από ένα μπλοκ καουτσούκ όπως οι συμβατικοί κόκκοι, αλλά περιστρέφονται σε νήματα με τη χρήση ενός εξωθητή και στη συνέχεια κόβονται σε καθορισμένο μήκος σε λουτρό ψύξης. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει την παραγωγή λεπτών, χωρίς σκόνη μικροκοκκίων εξώθησης σε ένα νέο, βελτιστοποιημένο σχήμα φακού.

Ζητήστε προσφορά

Γερμανία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Το 1978, η Ralph Schöpp KG ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που παρήγαγε μια λεία βελούδινη επιφάνεια για ένα κλειστό γήπεδο τένις - από τότε, έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 2000 γήπεδα βελούδου. Η εμπειρία που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε σήμερα ένα πραγματικά τέλειο προϊόν - το SCHÖPP®-Classic. Ένα βάρος νήματος 1000 g/τ.μ. και μια πυκνότητα πέλους 244.000 σπυράκια/τ.μ. εγγυώνται μια ποιότητα επιφάνειας που δεν μπορεί πλέον να ξεπεραστεί από άποψη αθλητικής λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας. αθλητική, γρήγορη αναπήδηση της μπάλας στην έκδοση comfort, υψηλή ελαστικότητα καουτσούκ με καλή βαθμολογική άνεση προσδόκιμο ζωής περίπου 15 ετών ανάλογα με την ένταση της χρήσης κομψή, άνετη βελούδινη εμφάνιση

Ζητήστε προσφορά

Γερμανία

Επαληθεύτηκε από το Europages

Από το 1999, κατασκευάζουμε επίσης εσωτερικά κουρτίνες για τις μπαλοπαγίδες, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα της δίχρωμης επιφάνειας τένις και δίνουν σε μια παλιά αίθουσα τένις μια νέα εμφάνιση. Οι κουρτίνες παγίδευσης της μπάλας προσαρμόζονται στο εργοστάσιό μας από ύφασμα πολυεστέρα υψηλής ποιότητας (κλάση πυρασφάλειας B1). Κρεμιούνται με γάντζους με κούμπωμα σε χαλύβδινο καλώδιο. Η ανακαίνιση της αίθουσας τένις σας με δίχρωμη επιφάνεια τένις και κουρτίνες παγίδευσης της μπάλας στους οπίσθιους τοίχους των μαρκίζων - και στους τοίχους των αετωμάτων, εάν απαιτείται - σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε εντελώς νέες χρωματικές ιδέες και να κάνετε τους πελάτες σας να αντιληφθούν τα μέτρα ανακαίνισης μέσω μιας νέας εμφάνισης της αίθουσας με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εκτός από τη λειτουργικότητα και την καλή τους εμφάνιση, οι κουρτίνες ball catcher προσφέρουν επίσης πλεονεκτήματα όσον αφορά την ακουστική και τη θερμομόνωση.

Ζητήστε προσφορά
English Δείτε τα 10 προϊόντα Deutsch Δείτε τα 10 προϊόντα Български Δείτε τα 10 προϊόντα Čeština Δείτε τα 10 προϊόντα Dansk Δείτε τα 10 προϊόντα Español Δείτε τα 10 προϊόντα Suomi Δείτε τα 10 προϊόντα Français Δείτε τα 10 προϊόντα Magyar Δείτε τα 10 προϊόντα Italiano Δείτε τα 10 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 10 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 10 προϊόντα Polski Δείτε τα 10 προϊόντα Português Δείτε τα 10 προϊόντα Română Δείτε τα 10 προϊόντα Svenska Δείτε τα 10 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 10 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 10 προϊόντα

Η Schöpp-Sportboden GmbH ασχολείται με την παραγωγή, τη διάθεση και την τοποθέτηση/συναρμολόγηση δαπέδων τένις, κινητών και σταθερών γηπέδων Badminton, τεχνητού χλοοτάπητα Agility, καθώς και πετασμάτων συγκράτησης μπάλας και κοκκώδους υλικού. Ως καινοτομικός κατασκευαστής και προμηθευτής επιστρώσεων δαπέδου τένις έχουμε καλλιεργήσει με την πάροδο των ετών καλή φήμη σε ό, τι αφορά στην εξυγίανση κλειστών γηπέδων τένις. Εκτός της μακρόχρονης εμπειρίας, ο όμιλος εταιρειών μας διακρίνεται κυρίως για την ευελιξία, την υψηλή επίγνωση της ποιότητας και την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων. Αντίθετα με άλλους κατασκευαστές επιστρώσεων δαπέδου τένις έχουμε επιλέξει την απευθείας διάθεση στους ιδιοκτήτες κλειστών γηπέδων και έτσι παρέχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – από την ανάπτυξη έως την εγκατάσταση της επίστρωσης.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Γερμανία

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1994
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Περιφερειακή
  • Check Circle Outline icon Εθνική
  • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή

Δραστηριότητες της SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

  • Τέννις - εγκαταστάσεις
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Γυμναστήρια και γήπεδα - αθλητικές εγκαταστάσεις
  • εξοπλισμος για αθλητικες εγκαταστασεις
  • Αθλητικά δάπεδα
  • Επιστρώσεις αθλητικών δαπέδων για τένις
  • Περιφράξεις γηπέδων τένις
  • γηπεδα τενις
  • διαχωριστικά παραπετάσματα για αθλητικές αίθουσες
  • Δάπεδα κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων