ENVY FASHION

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Η μπλούζα έχει κανονική γραμμή είναι πολύ απαλή από εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Συνδυάστε την κλασσική μπλούζα – πουκάμισο και με άλλα ρούχα από τη μεγάλη συλλογή της Envy Fashion ανάλογα με την περίσταση για να δημιουργήσετε μοναδικά look και στυλάτα layerιng.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Έχει απαλή υφή, ελαστικότητα και είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ιδανική για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Έχει απαλή υφή, ελαστικότητα και είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Το σετ είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Συνδυάστε τη must have βελούδινη φόρμα και με άλλα ρούχα από τη μεγάλη συλλογή της Envy Fashion και δημιούργησε ένα τέλειο στυλ!

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το κολάν είναι από άριστης ποιότητας ύφασμα, κατάλληλο για κάθε ηλικία, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και μπορείτε να διαλέξετε μαύρο ή μπορντώ. Συνδυάστε το δερμάτινο κολάν, must have κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας και με άλλα ρούχα από τη μεγάλη συλλογή της Envy Fashion και δημιούργησε ένα τέλειο στυλ!

Ζητήστε προσφορά

Βιοτεχνια γυναικειων ενδυματων .Η envy fashion απο το 2010 τηρωντας υψηλες τεχνικες προδιαγραφες και λαμβανοντας τις τασεις της μοδας διημιουργει γυναικεια ενδυματα για τη γυναικα θυληκο στις πιο ανταγωνιστικες τιμες .

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

ENVY FASHION

DELIGIANNI 40

144 52 Metamorfosi Attikis - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της ENVY FASHION

  • Γυναικεία έτοιμα ενδύματα
  • γυναικεια ενδυματα
  • παντελονια
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν