Γαλλία
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Η Roland CHARLES δημιούργησε το 2009 την επιχείρηση Charles CHOCOLARTISAN και τον ιστότοπο www.pateatartiner.fr. Ο πλανήτης μας, η υγεία μας ! Για προληπτικούς λόγους, αποφασίσαμε να παράγουμε τις κρέμες μας επάλειψης ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ ! ! ! ούτε, Καρύδα, ούτε Κοπρά. Pateatartiner.fr ιστότοπος της Charles CHOCOLARTISAN είναι μια ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ σοκολατοποιία που ειδικεύεται στις κρέμες επάλειψης. Παράγονται απευθείας από το κακάο και τις πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικά, ούτε συντηρητικά, ούτε αρώματα. Παρασκευαστής κρέμας για επάλειψη χωρίς φοινικέλαιο, από το κακάο. Παραγωγός κρέμας από μπισκότα speculoos, με γέμιση φουντουκιού, προϊόντα χωρίς Ζάχαρη για διαβητικούς κ.λπ. Δημιουργικότητα χωρίς όρια, πληθώρα φαντασίας, έμφαση στη γεύση, παράδοση, τεχνογνωσία και μικρά μυστικά παραγωγής δημιουργούν κρέμες για επάλειψη, αεριούχες, τραγανές, με καυτερή πιπεριά της Espelette ΟΠΕ, με καραμέλα με αλατισμένο βούτυρο, κρέμα με μπισκότα spéculoos και πολλά άλλα.
Κατασκευαστής/ παραγωγός
ZI Montalègre
42140 Chazelles Sur Lyon - Γαλλία
Γαλλία
Χρησιμοποιείται ως έγχυμα σε νερό, γάλα ή ένα vegan ρόφημα για να αποκτήσει μια λεπτή, χωρίς λιπαρά γεύση κακάο.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
Το κακάο σε σκόνη είναι ένα θρεπτικό τρόφιμο που περιέχει ταυτόχρονα λίπος υψηλής θερμιδικής αξίας, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνη και θεΐνη. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
Το βούτυρο κακάο είναι το αποτέλεσμα της συμπίεσης του υγρού (ή της μάζας) κακάο υπό πολύ υψηλή πίεση. Αφού το βούτυρο κακάο συλλεχθεί σε υγρή κατάσταση, συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια των 25 κιλών και ψύχεται για να μεταφερθεί στους πελάτες μας. Το βούτυρο κακάο παραμένει στερεό σε θερμοκρασία 270C, αλλά αρχίζει να λιώνει στους 27,70C και λιώνει πλήρως στους 350C. Όταν το λικέρ κακάο συμπιέζεται, το βούτυρο κακάο βγαίνει πρώτο σε φυσική κατάσταση διατηρώντας την πλήρη γεύση του κακάο. Πραγματοποιείται περαιτέρω επεξεργασία για την παραλαβή του αποδιαμορφωμένου βουτύρου κακάο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή σοκολάτας χωρίς να επηρεάσει τη μυρωδιά και τη γεύση της σοκολάτας. Το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας είτε μόνο του είτε αναμεμειγμένο με λικέρ κακάο. Εκτός από τη χρήση σε τρόφιμα, το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και της λιπαντικής του φύσης.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
Το κακάο σε σκόνη είναι ένα θρεπτικό τρόφιμο που περιέχει ταυτόχρονα λίπος υψηλής θερμιδικής αξίας, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνη και θεΐνη. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές